Shkupi bashkërisht me Sarajevën, Sofjen dhe Beogradin gjenden në mesin e qyteteve më të ndotura në botë.

Sipas ‘Airvisual’, qyteti më i ndotur është Bishkek që ndodhet në Kirgistan ndërsa menjëherë pas tij vinë Sarajeva, Delhi, Sofja Lahore dhe Beogradi
Shkupi ndodhet në vendin shtatë për nga ndotja e ajrit dhe vazhdimisht ndodhet në krye të listës.

Top Channel