Ditën e sotme në emisionin Open të Eni Vasilit është i ftuar kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i cili është edhe kandidati kryesor për të qenë kryeministri i ardhshëm i Kosovës.

Lëvizja Vetëvendosje me datë 28 nëntor do të bëjë në Tiranë një marshim dhe kryeministri Rama e ka quajtur këtë gjë një lajthitje.

Kurti:

Lajthitje?” Çfarë të them unë, tani mendoj se nuk është lajthitje, nuk di çfarë të them.

Të bësh aktivitete publike për bashkim, kjo është gati detyrë.

/A.Pali/

Top Channel