Sot në ora 20:45 stadiumi i ri “Air Albania” do të inagurohet nga ekipi kombëtar në përballje me kampionët e botës, ekipin përfaqësues të Francës. Atmosfera e festës ka filluar të ndihet që në mëngjes rrugëve të kryeqytetit.

Në edicionin informativ të orës 12:00 në Top Channel, gazetari Endi Tufa përcolli atmosferën dhe përgatitjet që po bëhen para ndeshjes.

Top Channel