Cili është aksioni i fshehtë përmes të cilit Grekët, Serbët dhe Turqit po pushtojnë Shqipërinë?

Si u morën vendimet antishqiptare në heshtje ? Çfarë fshihet pas tyre ? Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Top Channel