Në datat 14 dhe 15 nëntor do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës. OSHEE njofton se stakimi i energjisë do të ndodh për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave.

Më poshtë oraret dhe zonat ku do të ketë ndërprerje të energjisë:

14 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rruga “Dervish Hekali”

09:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Albanopoli”, “Eshref Frashëri”

15 Nëntor

08:30-13:00

Pjesërisht zonat: Fushë Mëzez, ish-rruga “Ura”, zona pranë Bregut të Lumit, Laknas

09:00-15:00

Pjesërisht rruga “Androkli Kostallari”

Top Channel