Jemi mësuar të shohim princeshat dhe zonjat e para me veshje zyrtare konservatore, që korrespondojnë me statusin e tyre.

Por edhe ato ashtu si ne kanë nevojë për pushim dhe si të gjithë ne ata duan të kalojnë pushimet e tyre në plazh.

Shihni disa prej tyre…

FOTO GALERI
1/11
Hillary Clinton

Top Channel