NASA ka programuar sot lëshimin e raketave Antares dhe Cyngnus nga Korporata Northrop Gruman.

Lëshimi do të bëhet nga baza e Virxhinias, dhe si mision kanë furnizimin me materiale të Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor.

Cygnus do të dërgojë furnizime dhe materiale për laboratorin orbitues,të cilat do të përdoren për dalje jnë hapësirë.

Northrop Grumman Resupply Launch to International Space Station

LIVE ROCKET LAUNCH! ?On Sat., Nov. 2 at 9:59 a.m. EDT, Northrop Grumman Corporation's Antares rocket and Cygnus spacecraft are scheduled to launch from NASA's Wallops Flight Facility in Virginia on a cargo resupply mission to the International Space Station. Cygnus will deliver around 8,200 pounds of research, supplies, and hardware to the orbiting laboratory, including supplies for upcoming spacewalks and student CubeSats. Tune in:

Posted by NASA – National Aeronautics and Space Administration on Saturday, November 2, 2019

Top Channel