Nuk përmbahet Antoneta në e “Diell”, zgjedh jo 1 por 2 djem për në takim

20/10/2019 15:13

Xhelozitë e para shfaqen sot në “E diell”, në takimin e çiftit të lumtur. Djemtë po krijojnë afeksionet e para me dy vajzat Inën dhe Antonetën.

Por ajo që do krijojë hilaritet në studio, është zgjedhja e Antonetës për takimin e rradhës.

Pasi shkoi për një ëmbëlsirë më Andruelin, Antoneta vendosi se 1 javë është një kohë e gjatë për ta humbur me një djal, ndaj ajo zgjodhi një takim tresh, pra me dy djem.

Mbetet të shohim se çdo të ndodhi në këtë datë. Sakaq Marko në takimin e sotshëm, do të çoj Inën në një piknik, madje do të ketë edhe puthje.

Top Channel