Erjon Xhangoli, 29 vjeç nga në fshati Barç në Korçë prej vitit 2011 jeton i paralizuar. Kur ishte vetëm 21 vjeç emigroi në shtetin grek, atje u aksidentua e ra në një greminë.

U bënë plot 8 vjet që 29 vjeçari rri shtruar në banesën e tij.

“Emisioni Hipokrati, pasi u njoh me fatkeqësinë e Erjon Xhangolit, i’u përgjigj apelit të prindërve të Erjonit për të “pasur një krevat”.

Emisioni Hipokrati i dhuroi Erjonit një krevat të kompletuar sanitar, me të gjitha pajisjet e duhura dhe lehtësuese për raste te tilla, duke shpresuar se do të lehtësojë sado pak mundimin e prindërve të tij.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel