Një stacion treni në Kinë pengonte rrugën për një hekurudhë të re. Por kjo s’ka qenë aspak problem për inxhinierët kinezë.

Ata arritën ta rrotullojnë të gjithë stacionin 30 mijë tonësh me 90 gradë, pa i thyer as edhe një xham gjatë punës.

Disa mund të thonë që ndoshta hekurudha duhej devijuar, por inxhinierët kinezë me këtë rast mund të futen dhe në Gines.

Top Channel