Të ushqyerit para gjumit është shumë e dëmshme për shëndetin.

Sipas dietologëve darka duhet konsumuar minimalish 2 orë para gjumit. Më poshtë do ju listojmë cilat ushqime janë të mira për tu konsumuar në darkë dhe cilat të këqija për konsmun në darkë.

FOTO GALERI
1/16
Qershitë: Janë të shëndetshme. Ato ndohmojnë në uljen e aciditetit gjatë natës.

Top Channel