4 ditë para nisjes së mësimit për nxënësit e ciklit 9-vjeçar dhe atij të mesëm, radhët e gjata janë krijuar pranë librarive ku shiten librat.

Top Channel do t’ju tregojë në mënyrë të përgjithshme se cilat janë shpenzimet e prindërve në këtë periudhë si dhe a mund t’i përballojnë këto kosto ata?

Çmimet e librave varen nga klasa në të cilën është fëmija, por tekstet nuk kushtojnë më pak se 4 mijë lekë. Ndërsa një lehtësim është bërë për nxënësit nga klasa e parë deri në të pestën, pasi i përfitojnë falas.

Po kështu, pas blerjes së librave, prindërit drejtohen në kancelaritë për të marrë mjetet e nevojshme shkollore.

Top Channel