Nënë Tereza ishte një frymëzim për miliona njerëz për përkushtimin e saj gjatë gjithë jetës për më nevojtarët dhe më të varfrit në botë.

Sakrificat që ajo bëri, e bën atë një simbol ndërkombëtar. Më poshtë ne iu sjellim 10 shprehje frymëzuese të saj.

FOTO GALERI
1/10
Paqja fillon me një buzëqeshje.

Top Channel