Sado i gjerë mbetet koncepti i inteligjencës, bazuar në studime dhe vëzhgime të shumta, ekzistojnë disa veçori specifike që çuditërisht hasen te një pjesë dërrmuese e individëve me IQ (koeficient inteligjence) të lartë.

FOTO GALERI
1/8
Konsumojnë shumë çokollatë- Sipas një studimi interesant, inteligjentët tërhiqen nga çokollata. Po kështu, vetë kjo e fundit kontribuon në intelektin e tyre duke u lidhur ngushtësisht me kujtesën dhe mprehtësinë.

Top Channel