Artistja Tina Kraus prej dy vjetësh zbuloi talentin e tij për të bërë skulptura me letër. Insektet e realizuara prej saj duken si të vërteta. Fillimisht nisi që të krijojë bimë prej letrës dhe më pas kaloi tek insektet.

“Kur fillova të punoja skulpturat në letër, e nisa me lulet tradicionale. Isha kureshtar se  çfarë tjetër mund të bëja me të. U përpoqa të bëja insektet, edhe pse ata nuk janë shumë larg nga bimët pasi janë të maskuar si lule apo shkopinj.

Pas kësaj, sfidova veten për të bërë një hardhucë  dhe kam qenë mjaft i kënaqur me rezultatin”, thotë artistja.

FOTO GALERI
1/21

Top Channel