Ne kalojmë urat gjatë gjithë kohës pa menduar për to, mbi autostrada, liqene dhe lumenj.

Urat kanë gjithmonë diçka të veçantë për të gjithë. Çdo herë që kaloni një urë pamja gjithmonë lë disa kujtime të mrekullueshme.

Megjithatë, mund të mendojmë dy herë përpara se të kalojmë një urë me litar në këmbë ose një urë të gjatë pezull mbi një kanion masiv.

Pra, ku janë urat më vdekjeprurëse në botë? Këto janë 20 urat më të rrezikshme që nuk duhet të kaloni.

Top Channel