Nuk ka qenë një periudhë e mirë kjo për dashamirësit e video-lojrave horror. Asnjë prej sagave më të famshme nuk ka nxjerrë kapitull të ri këtë vit: as Resident Evil, as Silent Hill, as Dead Space…

Atëherë, çfarë mund të luajnë guximtarët që nuk kanë frikë nga përbindëshat dhe fantazmat? Mos u trembni: shumë shpejt do të dalin në treg lojra të reja fiks për sypatremburit.

Kemi zgjedhur 5 video-lojra që do të dalin këtë vit dhe që nuk duhet t’i humbisni kurrsesi.

FOTO GALERI
1/5
CALL OF CTHULHU - THE OFFICIAL VIDEOGAME

Top Channel