Magjepsja “pa kufij” e Armanit

26/02/2018 10:57

“Pa kufij, e pasur, dhe që bazohet në shumë kultura, për të krijuar një modë ku përfshirja është kundër përjashtimit. Giorgio Armani e përshkruan kështu koleksioni e tij për vjeshtë-dimër 2018 në Milano.

Ndikime etnike aziatike, afrikane dhe vende të tjera të largëta që gjallërohen dhe ngjyrosen me një stil klasi dhe lineare që ka karakterizuar gjithmonë shtëpinë e modës Armani. Shihni fotogalerinë për modelet mahnitëse!

FOTO GALERI
1/23

Top Channel