Lufta e Parë Botërore siç nuk e keni parë kurrë më parë

20/03/2017 00:00

Jemi në vitet 1914-1918, të zotëroje një aparat fotografik bardhezi do të thoshte shumë,  por të bëje foto gjatë luftës ishte një rrezik më vete.

Ndoshta mund të keni parë foto të rralla e historike gjatë Luftës së Parë Botërore, të cilat ju kanë emocionuar, por Frederic Duirez ka përpunuar në detajet më të vogla disa prej tyre duke i shndërruar në foto me ngjyra.

Foto të cilat të japin një tjetër ide dhe koncept për jetën e ushtarëve dhe luftën e  tyre.

FOTO GALERI
1/23

Top Channel