Vizita e Kerryt, gjithçka “live” në Top Channel

13/02/2016 19:40

Top Channel do ndjekë “live” në çdo moment vizitën e rëndësishme të sekretarit amerikan të Shtetit, John Kerry, në Tiranë.

Me një edicion special që nis prej orës 9:00, pak para mbërritjes së sekretarit Kerry, deri në përfundim të vizitës së tij.

Të gjitha takimet dhe mesazhet që do t’i jepen politikës shqiptare do të keni mundësi t’i ndiqni live në Top Channel, në një transmetim maratonë.

Top Channel