Vendosni gishtin në mes të ekranit dhe mahnituni

29/05/2015 00:00

Në “Youtube” qarkullojnë me miliona video, nga më të çuditshmet, por kjo që po ju sjellim, është e një tjetër niveli…

Video e postuar nga Namie Amuro, mund të jetë një ndër videot më të mira interaktive që qarkullojnë në këtë rrjet social për momentin.

Për të qenë pjesë e saj, së pari duhet ta shihni me ekranin e plotë (e gjeni në cepin e poshtëm djathtas të videos opsionin për ta zmadhuar) dhe më pas të vendosni gishtin tregues në qendër të ekranit, aty ku është vendosur një pikë dhe më pas…shijojeni.

Top Channel