Bisedimet me Serbinë, Prishtina: Të interesuar

17/09/2010 03:00

Zyrtarët e Prishtinës deklarojnë se bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë nuk do të dështojnë për shkak të qeverisë kosovare.

Kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi tha se Prishtina është e interesuar për të gjithë bisedimet në shërbim të popujve në të dy vendet.

Edhe përfaqesues të ndërkombëtareve thanë se të gjithë tashmë presin të shikojnë dialogum mes dy vendeve.

Pala shqiptare refuzon çdo lloj diskutimi që ka të bëjë me statusin dhe territorn e Republikës së Kosovës, ndërkohë që ajo serbe i ka që të dyja këto si pikat kryesore të bisedimeve.

Top Channel