Tadic: Serbia ka prioritet mbrojtjen e Kosoves

12/01/2009 14:45

Presidenti i Serbise, Boris Tadic ka deklaruar se prioritetet e politikes se jashtme te Serbise jane mbrojtja e Kosoves, integrimi evropian dhe rritja e bashkepunimit rajonal.

Sipas tij, politika e jashtme e Serbise bazohet ne zhvillimin e marredhenieve me BE-ne, Rusine dhe SHBA-se. “Pa forcimin e ketyre raporteve, nuk mund t’i permbushim interesat tona”, tha Tadic.

Komentet u bene gjate konferences se ambasadoreve ne Beograd.

Top Channel