Dancing with the stars

Së shpejti...

"Dancing with the Stars", programi më popullor i kërcimit në mbarë botën, bën bashkë personazhet më të dashur, që si kurrë më parë, do t’i shihni duke kërcyer nën një shumllojshmëri disiplinash. Së bashku me balerinët profesionistë, javë pas jave, VIP-at do të sfidojnë veten, në kërkim të pikëve të jurisë dhe votave të publikut nga shtëpia, për të fituar trofeun e lakmuar. Spektakël, argëtim dhe emocione të forta, në “Dancing with the Stars”, LIVE, nën moderimin e Bora Zemanit. Së shpejti, në ekranin e Top Channel.