2/12
Vizum Atelier, të lidhësh qiellin me tokën. Arkitekti slloven kërkon që kisha gotike të arrijë qiellin me rindërtimin e ri, me një projekt të ngjashëm me direkun e anijeve. Spiralja do të ndërtohet me lartësinë më të madhe të mundshme, dhe më pas do të vazhdojë me një fashë drite.