4/9
Kur prisni biftekun sapo piqet. Rekomandohet ta lini të pushojë për disa minuta pasi ta keni nxjerrë nga furra ose zjarri pasi nxehtësia brenda mishit e ndihmon atë të përfundojë gatimin dhe të ruajë lëngun