3/13
Pelegrinët ndezin qirinj dhe luten në Bazilikën e Zojës së Aparecidës, ndërsa bëjnë homazhe ndaj shenjtores mbrojtëse të Brazilit, në qytetin Aparecida, shteti Sao Paulo, Brazil