Temperaturat e larta, pushuesit ‘dynden’ drejt bregdetit të Durrësit

30/06/2024 13:38

Temperaturat e larta në këtë fundjavë të fundit të qershorit kanë shtuar lëvizjet në rrugët e Durrësit përgjatë bregdetit.

Janë të shumtë qytetarët që lëvizin drejt plazheve, Currilave, po dhe lokaleve të shumta buzë shëtitores bregdetare “Taulantia” për të gjetur pak freski dhe shplodhje para se të nisin një javë te re pune.

Lëvizjet e shumta kanë rënduar edhe trafikun në Durrës.

Top Channel