Publikohet VIDEO e një gardianeje angleze që kryen marrëdhënie seksuale me një të burgosur! Shoku i qelisë i filmon dhe…

29/06/2024 10:28

Policia ka nisur një hetim pasi është publikuar një video e një gardiane burgu duke bërë seks me një të burgosur në HMP Wandsworth.

Videoja, e cila është shpërndarë gjerësisht në rrjetet sociale, tregon gruan, e veshur me uniformë, duke kryer një akt seksual me një kriminel në një qeli burgu. Ndërkohë që gardiania bën seks me kriminelin, shoku i tij i qelisë i filmon skenat me një celular. Një televizor dhe një grumbull rrobash mbi një krevat marinari shihen në sfond ndërsa zhvillohet akti. I burgosuri që filmon aktin dëgjohet duke thënë: Djema ne kemi bërë histori, këtë po ju them. Në një moment, dikush duket se përpiqet të hyjë në qeli, ku njeriu që filmon dëgjohet duke u thënë atyre ‘më jepni një minutë, një sekondë’. Më pas i burgosuri i thotë mikut të tij të vazhdojë.

Nuk dihet se kur ka ndodhur saktësisht ngjarja, por dyshohet se ka ndodhur së fundmi. Megjithatë, gruaja e paraqitur në video është konfirmuar se nuk punon më atje. Një zëdhënës i Shërbimit të Burgjeve HMP tha: “Korrupsioni i stafit nuk tolerohet dhe ish-oficeri i burgut që dyshohet se shfaqet në këtë video është raportuar në polici. Do të ishte e papërshtatshme të komentohej më tej ndërsa hetimet po vazhdojnë.

Policia Met tha: Ne jemi vënë në dijeni për një video që dyshohet se është filmuar brenda HMP Wandsworth. Një hetim policor është duke u zhvilluar. Në këtë fazë të hershme nuk ka pasur të arrestuar. Jemi në kontakt të ngushtë me Ministrinë e Drejtësisë.

Ish-guvernatori i burgut Ian Acheson tha se pamjet ngritën shqetësime serioze për sigurinë.

Ai tha për MailOnline : Nëse këto pamje janë autentike dhe jam siguruar se është, problemet me të cilat përballet një administratë e re e mundshme e Laburistëve shkojnë shumë përtej mbipopullimit. Kjo është një agjenci kombëtare e zbatimit të ligjit. Ideja që rekrutët në të do të mendojnë e lëre më të marrin pjesë në akte seksuale është një padi e kaosit të plotë brenda këtij burgu. Nuk do të jetë një incident i izoluar.  Shteti nuk është më në krye këtu. Implikimet e sigurisë dhe kërcënimi i korrupsionit janë të dukshme dhe po aq të qarta sa edhe aktet flagrante. Infiltrimi i përhapur i telefonave celularë të paligjshëm do të nënkuptojë që kjo pamje të shihet nga një numër i madh i të burgosurve. Si duhet të ndihen të sigurta oficeret e denjë femra për të bërë punën e tyre në një mjedis ku kolegët marrin pjesë me dëshirë në poshtërimin dhe shfrytëzimin e tyre seksual?

Më shumë se 80 punonjës të burgjeve janë shkarkuar ose qortuar që nga viti 2013 për lidhje me të burgosurit, sipas statistikave zyrtare.

Top Channel