Vetëm një kandidat në zgjedhjet e universitetit të Gjirokastrës, pritet të votojnë rreth 1500 student

21/06/2024 11:49

Në Gjirokastër janë në listën e votuesve 99 anëtarë të stafit akademik dhe 1410 studentë. Deri tani pjesëmarrja është e ulët. Ka vetëm një kandidat Prof. Dr Jaho Canaj.

Top Channel