Skandal në Universitetin e Tiranës dhe te Politekniku! Mediat nuk lejohen të hyjnë në qendrat e votimit

21/06/2024 14:00

Më Universitetin e Tiranës dhe Politekniku po zhvillohen zgjedhjet për dekanë dhe rektorë, ndërkohë që nuk janë lejuar mediat të hyjnë në qendrat e votimit.

Roja është pyetur se kush i ka dhënë urdhër të mos futen brenda qendrave të votimit.

Ai tha se i është dhënë një njoftim në lidhje me moslejimin e mediave për tu futur brenda.

Top Channel