Frederik Ndoci në podcastin “Flasim”: Ju heq kapelën për punën e bërë! Kryeministri Rama: Po e ekzagjeron…

18/05/2024 08:12

Artisti Frederik Ndoci ishte i ftuari i radhës i podcastit “Flasim” të kryeministrit Edi Rama.

Këngëtari e nisi intervistën duke treguar arsyen se pse la SHBA-të për tu kthyer në Shqipëri, ndërsa nuk i kurseu ‘lavdërimet’ për ndryshimet në vend.

Rama tha me nota humori se ‘janë të ekzagjeruara’.

Frederik Ndoci: Unë jam një qytetar amerikan i lind në Shkodër. Një ditë prej ditëve të bukura, më thotë djali, ne jetonim në Florida, perfektë do ishte të shkonim në Tiranë. Më mirë me qenë djali Federik Ndocit në Shqipëri, sesa qytetar Amerikan. Nuk janë elozhe dhe furça, jam i vetmi që nuk kam nevojë për elozhe. Ky vend, faleminders dorës që ke vu…kur më pyetën thash Amerika nuk jep flet lavdërimi me mik, prandaj unë heq kapelën.

Edi Rama: E ndjej sinqeritetin, por janë pak të egzaegjuara

Feederik Ndoci: Kam pak rezerva se nuk dua të dukem ai që nuk jam. Le të më shajnë njerëzit mua që po rrej. Kena nanën akoma gjallë që të don fort.

Top Channel