GJKKO ka rrëzuar kërkesën e Ramazan Rrajas për zbutje të masës së tij të sigurisë.

Në njoftimin për mediat, bëhet me dije se Rraja ka kërkuar zbutjen e masës në “Detyrimit për t u paraqitur në policinë gjyqësore” ose ajo e “Arrestit në shtëpi”, dhe jo “Arrest me burg”.

Por kjo kërkesë është rrëzuar nga Gjykata e Posaçme.

 

 

Top Channel