Iluzione të pabesueshme fotografike që ‘gënjejnë’ syrin dhe zbavisin mendjet inteligjente (fotogaleri)

15/04/2024 18:21
Kali nuk eshte ne fakt 'koka' e vajzes por vetem e mban mbi supin e saj

Gjithkush e kupton se është para një dileme të vështirë kur shikon imazhe si këto dhe përpiqet t’i japë kuptimin e logjikshëm të realitetit tonë, edhe pse shumë elemente nuk përputhem me njëra-tjetrën.

Por me një vështrim të dytë më analitik shihet që koincidencat janë thjesht një gënjeshtër për syrin por jo për mendjen e më të sprovuarve.

Në fotogalerinë e mëposhtme jepen disa nga shembujt në dukje të pakuptueshëm por që rastësia i ka tjetërsuar prej këndvështimit të papritur …

FOTO GALERI
1/17
Asnje nga vjazat ne foto nuk ka hapur kembet ne menyre te pahijshme

Top Channel