Prej më shumë se një viti, drejtuesit e automjeteve parkojnë në rrugët që nuk lejohen, duke penguar lëvizjen e ambulancave dhe të zjarrfikëseve.

Një situatë e tillë ka bërë që sot policia Bashkiake të marrë masa me gjoba dhe deri në bllokuese të gamave të makinave.

Shpesh herë për shkak të bllokimit nga mjetet e tjera, është rrezikuar edhe jeta e banorëve, kur ka patur raste të aksidenteve, por jo vetëm edhe rënies së zjarreve. Ndërkohë policia Bashkiake dhe ajo e rendit bëjnë thirrje të gjithë drejtuesve të automjeteve të mos parkojnë në rrugët që nuk lejohen.

Top Channel