Një foto artistike na tërheq vëmendjen në rrjetet sociale dhe pasi e pëlqejmë, mendojmë si është realizuar aq perfekt.

Çfarë sekretesh fshihen pas atyre fotove mahnitëse në “Instagram”? Geo Leon, që numëron mbi 303 mijë ndjekës në këtë rrjet social, zbulon magjinë pas objektivit. Përveç artit që krijon, ai zbulon edhe prapaskenat.

Ai arrin të krijojë shkrepje në vendet më të zakonshme, disa prej të cilave ua rendisim më poshtë:

FOTO GALERI
1/30

Top Channel