Priscilla Presley ishte e martuar me këngëtarin legjendar amerikan Elvis Presley nga viti 1967 deri në vitin 1973.

Ata u divorcuan katër vjet para se ai të ndahej nga jeta. Pas divorcit të tyre, Priscilla nuk u martua më.

Teksa u përgjigjej pyetjeve të fansave në një event në një kazino në Las Vegas, aktorja 78-vjeçare tregoi edhe pse nuk u martua kurrë pas divorcit të tyre.

“Unë thjesht nuk mendoj se ai mund ta përballonte atë,” tha Priscilla për mundësinë e rimartesës ndërsa Elvis ishte gjallë.

Për marrëdhëniet pas vdekjes së Elvisit, Priscilla tha se me të vërtetë nuk kishte dëshirë të martohej me dikë tjetër.

“Të jem i sinqertë, nuk kam dashur kurrë të martohem pas tij. Nuk kam pasur kurrë dëshirë. Askush nuk mund të krahasohej me të”, tha ajo.

Ajo shpjegoi gjithashtu se gjatë jetës së tij, Elvis ishte i shqetësuar se nuk po kalonte mjaftueshëm kohë me vajzën e tyre Lisa Marie. Ajo shtoi se kjo ka ndikuar në vendimin e tyre që të mos kenë më fëmijë përveç saj.

“Elvis ndjeu se kishte një orar shumë të ngjeshur dhe ndihej fajtor që nuk ishte aq shumë pranë kur Lisa ishte më e vogël. Ai thjesht ndjeu se nuk ishte aq pranë sa për t’i kushtuar shumë vëmendje kur kishte një fëmijë tjetër”, tha ajo.

Top Channel