Katër pantallona në trend dhe praktike për punën në zyrë gjatë vjeshtës

12/09/2023 18:33

Vjeshtë – dimër 2023 ka të bëjë me “luksin e qetë” , një term që i referohet pjesëve që ndihen paksa të shtrenjta.

Xhaketat e strukturuara, kombinuar me pantallonat dhe aksesorët minimalist, përshtaten më së miri me këtë kategori. Dhe shumë prej këtyre kombinimeve, përshtaten me kodet e veshjeve në zyrë.

Sot, po ju rendisim disa modele pantallonash, që mund t’i vishni në takimet tuaja të punës, nga mëngjesi në darkë. Kombinojini me këmisha të thjeshta dhe këpucë klasike gjatë paradites dhe të zgjidhni një kombinim më elegant për pasdite apo një darkë pune.

Po ju rendisim disa nga veshjet, me të cilat do t’ju emërojnë si “punonjësja e veshur më mirë në zyrë”.

FOTO GALERI
1/24
Pantallonat e gjera

Top Channel