SHBA do të dërgojë 160 milionë puand ndihmë për sigurinë në Ukrainë

14/08/2023 22:39

SHBA do të dërgojë rreth 160 milionë paund të tjera ndihmë për sigurinë në Ukrainë.

Ndihma përfshin municione të mbrojtjes ajrore, raunde artilerie, aftësi kundër armaturës dhe pajisje për pastrimin e minave, tha Antony Blinken, sekretari i shtetit.

SHBA i ka dërguar Ukrainës më shumë se 60 miliardë paund në ndihmë humanitare, ushtarake dhe financiare, sipas Institutit Kiel për Ekonominë Botërore.

Top Channel