Britania e Madhe: 800.000 vende pune në industrinë e automjeteve në rrezik

05/06/2023 09:01

Stelantis kërkon që qeveria britanike të negociojë Brexit me BE-në.

Taksat dhe doganat një problem i madh për industrinë e automjeteve.

Top Channel