Shqiptarët po ikin drejt BE. Në Shqipëri ka nisur shpopullimi, por historia duket se po përsëritet.

Një numër i madh italianësh po kërkojnë çdo ditë e më shumë leje qëndrimi për jetuar dhe punuar  në vendin tonë. Por çfarë ofron vendi ynë për fqinjët, të cilën nuk e ofron për shtetasit e vet?

Ndiqini sonte në Ekskluziv “Ëndrra shqiptare e italianëve”, ora 20:15 .

Top Channel