Sulmohet nga serbët automjeti i ekipit të Top Channel, protestuesit i heqin targën dhe shkruajnë simbole serbe

29/05/2023 13:07

Makina e ekipit të Top Channel që raporton nga veriu i Kosovës, është sulmuar nga serbët.

Siç duket edhe në fotot më poshtë, në automjet janë shkruar simbole nacionaliste serbe dhe automjetit i është hequr targa.

Protestuesit serbë kanë hedhur edhe bojë të zezë mbi xhamin e përparëm të automjetit.

Megjithëse KFOR dhe forcat e policisë janë të pranishme në zonë, kjo nuk i ka ndaluar ata të kryejnë akte sulmuese mbi automjetet pranë komunave apo të tentojnë të hyjnë me forcë brenda në institucione.

Korrespondentja e Top Channel në Kosovë bën me dije se ndaj gazetarëve janë përdorur terma ofendues nga protestuesit serbë.

 

 

FOTO GALERI
1/4

Top Channel