Ndryshimet e fundit astrologjike mund të dukeshin të papritura dhe megjithëse shumica prej nesh prisnin me padurim që Marsi të përfundonte udhëtimin e tij përmes Binjakëve, planeti i kuq nuk është domosdoshmërisht i ngazëllyer që të jetë në shenjën e temperamentit të Gaforres.

Jemi në mes të një sezoni të sunduar nga Marsi, kështu që atributet më sfiduese të Marsit në Gaforre të tilla si të qenit i prirur ndaj mbrojtjes dhe sjelljes indirekte, në krahasim me të qenit këmbëngulës ndaj dëshirave tona ka më shumë gjasa të dominojnë atmosferën energjike.

Ndjenjat e brendshme mund të shkojnë kundër fakteve, dhe anasjelltas. Gjeni një prizë që ju mban në tokë. Më tej, nëse jeni duke ndier një përplasje mes të bërit atë që ju bën të ndiheni të sigurt (Kanceri) dhe marrjes së drejtimit (Dashit) më 28 dhe 29 mars, hëna e tremujorit të parë në Gaforre jo vetëm që do të rrisë emocionet tuaja, por gjithashtu në shesh me Mërkurin dhe Jupiterin në Dash. Mbrojtja është në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, kështu që mendoni dy herë përpara se të veproni me impuls.

Nëse shenja juaj e diellit dhe/ose shenja e lindjes ndodh që bien nën ndonjë nga këto shenja të zodiakut, ja pse keni më shumë gjasa të ndiheni të mbingarkuar këtë javë:

Demi

Largohuni nga mjediset që ju vrasin zhurmën dhe “pa dashje” bie shi në paradën tuaj. Përpara se hëna të përfundojë me Binjakët dhe shtëpinë tuaj të dytë të financave, vlerave dhe vetëvlerësimit që kërkon stabilitet, Luna do të përballet me Neptunin e pakapshëm, duke krijuar tension midis nevojës për të folur për veten tuaj dhe asaj që përfaqësoni, dhe paqartësisë dhe mungesa e qartësisë që rrjedh nga një rrjet social dhe/ose mjedisi i komunitetit.

Emocionet që keni mbushur për një kohë të gjatë mund të rishfaqen gjithashtu më 28 dhe 29 mars, pasi hëna do të arrijë fazën e saj të tremujorit të parë në Gaforren e ndjeshme (në sektorin tuaj të komunikimit, për të përfunduar atë), ku do të sfidohet. nga Mërkuri dhe Jupiteri në Dashi (shtëpia juaj e 12-të e sekreteve, nënndërgjegjeshëm). Të çlirohesh, apo të qëndrosh i mbyllur, kjo është çështja.

Luani

Si po shkon java juaj e parë e Plutonit në Ujor? Duke mos thënë se është tashmë e bezdisshme, por nuk mund të flas për ata prej jush me vendosje në gradë zero të Luanit. Sido që të jetë, ky është një prelud i asaj që po rigjenerohet dhe transformohet brenda 15-20 viteve të ardhshme. Në një shënim tjetër, sigurohuni që të respektoni kufijtë tuaj personalë në fillim të javës, pasi hëna e Binjakëve do ta sheshojë Neptunin në shtëpinë tuaj të tetë të bashkimeve intime, gjë që e bën dinamikën e jetës tuaj shoqërore të errët dhe/ose pak të rrëshqitshme.

Bricjapi

Ekziston një pjesë e rutinës suaj të përditshme që nuk është domosdoshmërisht e bazuar në realitet, dhe ka të ngjarë të dëmtojë qetësinë tuaj mendore. Qoftë për sa i përket shëndetit apo rutinës suaj të përditshme të punës, përpiquni të mos ndaleni në detajet e vështira dhe pasiguritë më 27 mars. Po për hënën e tremujorit të parë të kësaj jave? Është duke prekur shtëpinë tuaj të shtatë të kompromisit, marrëveshjeve kontraktuale dhe të tjera të rëndësishme.

Mbani në mend, hëna do të lidhë Marsin në Gaforre, i cili gjithashtu ndodh të jetë sunduesi i katër planetëve që po kalojnë në shtëpinë tuaj të katërt të shtëpisë, familjes dhe themeleve emocionale. Të afërmit e një personi të rëndësishëm dhe/ose dinamika e përbashkët mes jush dhe një anëtari të familjes mund të jetë paksa mbrojtëse dhe/ose emocionalisht e imët. Kanalizoni zemërimin tuaj në diçka artistike dhe jokonvencionale, veçanërisht me Venusin që lidh Uranin më 30 mars.

Top Channel