Keisi i “hap zemrën” Antonetës: Nuk jam e dashuruar, banorët po e përshpejtojnë marrëdhënien time me Kristin

17/03/2023 16:52

Teksa po bënin xhiro rreth pishinës me njëra-tjetrën, Keisi ka zgjedhur t’i shprehë Antonetës ndjenjat e saj për Kristin.

Në muhabet e sipër, ajo është shprehur se nuk është e dashuruar dhe se banorët kanë ndikuar që njohja e saj me Kristin të ecë shumë më shpejt seç duhet.

Sipas saj nëse gjërat nxitohen kanë një fund të shpejt.

 

Top Channel