Hugh Jackman postoi në llogarinë e tij të verifikuar në Instagram foto të vakteve që po ha për t’u përgatitur për të riprodhuar rolin e tij si Wolverine, këtë herë në “Deadpool 3”, përballë Ryan Reynolds.

Në mbishkrimin e fotove thuhet: “Bulsim. Një ditë në jetë. Faleminderit shef Mario që më ndihmove të qëndroj i shëndetshëm dhe të ushqehem siç duhet ndërkohë që bëhem. Wolverine. Përsëri.”

Ushqimet përfshijnë levrekë të zi, hamburger pule, salmon dhe fileto të ushqyera me bar. Ylli i “X-Men” i tha së fundmi Chris Wallace të CNN gjatë një interviste në “Who’s Talking to Chris Wallace” se ai nuk përdori steroid për të arritur fizikun e tij të prerë dhe superhero, por thjesht e bëri atë në mënyrën e vjetër.

Më tej, u shpreh: “Dhe unë ju them, unë kam ngrënë më shumë pula, më vjen shumë keq për të gjithë veganët dhe vegjetarianët dhe për pulat e botës. Fjalë për fjalë karma nuk është e mirë për mua. Nëse hyjnia ka ndonjë gjë që lidhet me pulat, unë jam në telashe.”

HBO është në pronësi të kompanisë mëmë të CNN. Filmi është paralajmëruar për 6 shtator 2024, kështu që numërimi mbrapsht dyvjeçar është duke u zhvilluar.

Sa i përket dietës strikte dhe rregullave të saj ai u shpreh: “Është rreth 6,000 kalori, pra bëhet fjalë për 6,000 kalori në ditë. Unë mendoj se tani po fitoj, rreth 4,500 – 5,000 kalori. Pra, trajneri im tha se duhet të di se me çfarë po punoj këtu, sepse po përpiqem për t’i grumbulluar, kështu që unë djeg 1500 kalori në një program, tetë herë në javë. Dhe thotë, ‘Oh, duhet të hani’. Kështu që unë konsumoj ushqime me diku tek 4500 kalori në ditë…”

Top Channel