Ka 2 arsye kryesore pse njerëzit plaken. Së pari, kjo është për shkak të plakjes së qelizave të tyre për arsye natyrore.

Së dyti, është për shkak të faktorëve mjedisorë, të tillë si ekspozimi ndaj dritës së diellit, ushqimi i keq dhe zakone të tjera jo të shëndetshme. Kjo është arsyeja pse disa njerëz kujdesen të mbrohen nga të gjitha këto gjëra negative në moshë të re.

Ndoshta kjo është arsyeja pse disa nga personazhet e famshëm më ikonikë në planet kanë ruajtur një pamje kaq rinore.

1. Jennifer Lopez

2. Gwyneth Paltrow

3. Paul Rudd

4. Kate Hudson

5. Cate Blanchett

6. Will Smith

7. Beyoncé

8. Daniel Dae Kim

9. Joseph Gordon-Levitt

10. Halle Berry

11. John Legend

12. Keira Knightley

13. Pharrell Williams

14. Gwen Stefani

15. Idris Elba

Top Channel