Kuvendi i Shqipërisë mbajti një seancë të posaçme në nder të viktimave të Holokausit. 

Seanca u hap me fjalën e kryetares Lindita Nikolla, e cila tha se Shqipëria ka pasur një rol të madh në mbrojtjen e hebrenjve gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Presidenti i Izraelit, Isaac Herzog dhe kryetari i Kuvendit, Amir Ohana (Likud) në një mesazh online vlerësuan rolin e Shqipërisë në mbrojtjen e hebrenjve.

Herzog tha se Izraeli është i gatshëm për të vijuar ndihmën ndaj Shqipërisë në forcimin e sigurisë kibernetike pas sulmit nga Irani.

 

FOTO GALERI
2/48

Top Channel