Pasojat e motit të keq/ Zonat rurale malore ende pa energji elektike (foto)

24/01/2023 13:07

Pasojat e motit të keq me dëborë kanë lënë pa energji elektrike shumë zona të vendit.

Situata paraqitet normale ku më sfiduese janë zonat rurale malore si Malësi e Madhe, BajramCurri, Përmet dhe Korçë, ku prezenca e dëborës pengon riparimin në kohë të defektit.

Aktualisht janë 4 fidera jashtë pune, si rrjedhojë e këputjes së telave nga pemët dhe dëbora, sipas OSHEE.

Lindjat e tensionit të lartë janë të gjitha në punë.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel