Detaje të reja janë bërë me dije nga zjarri që përfshiu shtëpinë e të moshuarve në Kavajë, ndërsa pamjet e mësipërme tregojnë se sa është demtuar ambienti.

E moshuara e dëmtuar po merr ndihmë të specializuar mjekësore në spital dhe është jashtë rrezikut për jetën, ndërsa 3 punonjës të stafit, psikologia, punonjësi social dhe shefi i financës, që kanë ndihmuar bashkë me të tjerë persona të stafit për evakuimin e godinës, po marrin ndihmë në spitalin e Kavajës pasi kanë pasur asfiksi nga tymi.

Sipas mjekes së shtëpisë së të moshuarve Kavajë Jonida Uku, gjendja e të moshuarve të tjerë që jetojnë në këtë qendër është e mirë.

Top Channel