Ndërsa disa dihet se menaxhojnë shpenzimet e tyre si profesionistë, disa janë shpenzues ekspertë.

Peshqit

Peshqit janë një shenjë zodiaku dhurues, i sjellshëm dhe i vëmendshëm që jo vetëm beson në shpenzimet për veten e tyre, por gjithashtu preferon të ndihmojë njerëzit me fondet e tyre. Sa herë që dikush kërkon ndihmën e tyre, ata ia hapin zemrën dhe i zbrazin kuletat për kërkesat e tyre, edhe nëse është përtej buxhetit të tyre. Peshqit do t’i japin gjithçka që kanë në dorë dikujt që ka nevojë pa u menduar dy herë.

Dashi

Personat e shenjës së Dashit besojnë në shfaqjen, kështu që ata investojnë gjithmonë në gjëra materialiste. Ata shpenzojnë të gjithë kapitalin e tyre sapo marrin rrogën e tyre dhe mezi presin pagën e tyre të ardhshme në mënyrë që të mund të shtojnë diçka në koleksionin e tyre luksoz. Për të vazhduar me stilin e tyre të jetesës luksoze, ata shpesh janë të bllokuar në borxhet dhe kreditë e kartës së kreditit.

Demi

Demi janë dashamirës të fortë të jetesës ekstravagante. Për ta, të jetuarit e një jete të mirë është motoja e tyre e vetme. Që nga ushqimi i mirë deri te veshjet e markës, njerëzit me këtë shenjë të zodiakut duan të investojnë në versionin superlativ të gjërave për t’u varur nga jeta e tyre luksoze. Demi shpenzon shumë nga të ardhurat e tyre ndoshta edhe kot.

Binjakët

Binjakët besojnë në filozofinë “ju jeton vetëm një herë”, kështu që ata shpenzojnë çdo qindarkë të të ardhurave të tyre për gjëra që i duan dhe adhurojnë. Për ta, kursimet nuk kanë asnjë vlerë pasi këto njerëz e gjejnë kënaqësinë e tyre në artikujt e shtrenjtë të markës, gjë që e bën gjithmonë të turbullt gjendjen e tyre financiare.

Shenjat e lartpërmendura të zodiakut mburren më shumë kur bëhet fjalë për përkëdheljen ose trajtimin e tyre. Shpenzimet e tyre të vazhdueshme jo vetëm që e mbajnë të ulët bilancin e tyre bankar, por edhe i bëjnë ata të pendohen më vonë kur nuk kanë para në dorë.

Top Channel